TheLinkShop


 

REACTIES klanten TheLinkShop

 

Steven Lefebre (google review)

Wim Vanderstraeten. Deze man ken ik al jaren als melomaan én als fabrikant van eersteklas luidsprekers. Dit gaat anders zijn en dat voel je van zodra je de trappen bij hem thuis bestijgt tot aan de demoruimte. Maar dan zit je daar temidden van allerlei apparatuur (met eventueel een vers gezette espresso!) en denk je: hier zit kennis in huis, dit komt goed.
Hij is gebeten door het audiovirus om de muziek te dienen. Ja, hier gaat het om muziek, niet om hoog of laag of… Hier klinkt het zoals het zijn moet, met Wim zijn cubes hoor je iets groots uit iets kleins. Wim neemt zijn tijd; Een wereld van verschil met de zovele verkopers uit de doorsnee winkelstraat. Kom je voor een basisset of voor een peperdure set, hij neemt de tijd die nodig is om u te bedienen en geen moeite is teveel om zaken uit te proberen.
Inderdaad een heel persoonlijke aanpak, en dat werkt bij mensen die serieus zijn over hun aankoop.
5 sterren? Met gemak!

 

Johannes Van de Mueren

Begin jaren ’90 kwam ik voor het eerst in contact met LINK. Nu, bijna 30 jaren later, ben ik er nog steeds klant. Dat is veelzeggend, in een wereld waarin het oh zo verleidelijk en makkelijk is om een goedkoop muzieksysteem te kopen bij de eerste-de-beste ‘.com’ winkel of een winkelketen waar naast de hifi de wasmachines staan.> Nog steeds neemt Wim alle nodige tijd om mij nieuwe producten te laten beluisteren en beoordelen. Dankzij LINK is muziek ontdekken en beluisteren mijn voornaamste hobby (en stresstherapie) geworden, en daarmee ook het eindeloze streven naar de beste componenten voor een goede prijs.

David V.
Veel interessanter dan de grote webshops en even concurrentieel ! Door de professionele uitleg, een voorstel op maat en de mogelijkheid tot beluisteren ben je veel beter in staat de juiste beslissing te nemen. De jarenlange ervaring spreekt eveneens boekdelen. Topadres voor de meerwaarde zoeker!

Jo C. Alken

Alvast bedankt voor je vakkennis, je tijd, je service. Na lang te hebben getwijfeld heb ik, na het lezen van de reacties op je site, toch maar de stap gewaagd voor een afspraak. Dit heb ik me nog geen moment beklaagd, integendeel.

De luistersessie bij je thuis was een belevingssessie.

Eindelijk muziek zoals het moet zijn.

Dit wilde ik niet meer laten verloren gaan (mijn besluit stond dan ook al vast bij het naar huis rijden). Ik raad iedere audiofiel aan om vooraleer een definitieve aankoopkeuze te maken eerst zeker nog een afspraak te maken met de bezieler van Link audio.

 Johan Weckx  , Bekkevoort

Beste Wim, 

Onder in de living speelt nu een of andere oude bluesneger de pannen van het dak op mijn recent aangeschafte LINK luidsprekers.  

Ik ben niet technisch geschoold en wil dit er ook eigenlijk niet teveel van  weten want ik vrees anders hierin verloren te lopen.

Wat éigenlijk telt is de muziekbeleving en niets anders dan dàt.
Vroeger vond ik altijd dat er iets mankeerde ; té weinig of té veel bas, vervormd muziekbeeld, eigenlijk was er altijd iets dat gevoelsmatig niet klopte .  
Altijd was er ergens wel een te en ik wist niet waaraan het lag en hoe ik dit kon oplossen.
Ondertussen had ik al onderweg  teveel geld uitgeven aan halve en zelfs slechte oplossingen.   
Maar sinds mijn luistersessie bij U thuis zijn mijn ogen en vooral oren opgegaan.  
Ik had er bijvoorbeeld  gewoon geen benul van hoe groot de invloed van de kabels is op een muziekset .
Men zegt wel eens ; "té" is nooit  goed , behalve thuis en tevreden.
Ik ben nu een tevreden muziekliefhebber en ik geniet er er thuis van.

Bedankt voor uw expertise en tijd.

 Wat kan ik meer zeggen ?  

Davy Van Eetvelde, Gent

Beste Wim,
 
Ik wil je nog eens hartelijk bedanken voor vandaag, het was voor mij echt een openbaring!
Ook de manier waarop je echt de tijd!!! neemt voor een potentiële klant was bij mij ongekend!
Over de set kan ik niets anders zeggen dan wat een prachtige installatie (met een versterker EN cd-speler voor 1200 euro!!!)!!! 

De Cube luidsprekers brengen zo een gedetailleerd geluid voort dat ik vandaag zaken hoorde waarvan ik het bestaan niet van wist
en wat een 'LIVE' gevoel!
Qua kabels wil ik eigenlijk ook geen compromissen sluiten en wil ik volop voor de LINK kabels gaan....

Manuel Notaerts, Tielt-Winge

<< Na lang twijfelen en in honderden boekjes gelezen te hebben, heb ik uiteindelijk besloten om over te gaan tot de koop van de Grace Design m902.
Wat heeft me overtuigd is zeker en vast niet de zo gezegde vakblad(en) maar door uren te luisteren naar al mijn favoriete cd's. Ik heb hem ook vergeleken met andere  gerenommeerde en duurdere merken >>

De man die dit mogelijk gemaakt heeft is de bezieler van Link luidsprekers te Rotselaar. Hij is niet zomaar een verkoper , hij is niet van het type dat je zomaar dingen wil verkopen (voor de Nederlanders bekend als "doosjes schuiver") . Neen, hij vraagt naar je wensen  op maat van je budget en vergeet niet uit het oog naar welke soort muziek je luistert.

Je zal misschien aarzelen om in te gaan op het "enkel op afspraak" systeem maar dat is nergens voor nodig.
Zelfs als de koop bezegeld is zal hij je niet zomaar laten gaan en je bij elk probleem dat je hebt in je keten of akoestiek proberen te helpen.
Zoals je ziet hebben we het niet om een gewoon man maar één waar alles nog gebeurt met een ongebreidelde passie.

Dus twijfel niet om met hem een afspraak te maken ook al denk je dat gemakkelijker en beter gesteld gaat zijn in één of andere hifi winkel want het verschil is hemelsbreed.>>

Pierre Jolie, Destelbergen

Wim Vanderstraeten heeft voor ons een volledige installatie samengesteld, inclusief  bekabeling en zelfs een FM antenne (gezien het signaal van de teledistributie van bedenkelijke kwaliteit is). Deze installatie is met niets anders te vergelijken van wat wij tot nog toe hebben gehoord. 
Het is levensecht! Je hoort alles. Zij geeft genadeloos correct alles weer wat werd opgenomen (ook via FM radio). Je hoort een duidelijk verschil tussen de kwaliteit van de diverse opnames, niet enkel que signaal maar ook qua plaatsing van de micro's e.d.... Ieder instrument apart komt tot zijn recht en je hoort zaken op je opnames die je vroeger nooit hebt gehoord (sommige pizzicato's, triangel,...). Ook de dynamiek is indrukwekkend. Het slagwerk bij symfonische werken is fenomenaal levensecht en krachtig. Het doet je van je stoel springen! Er treedt nooit vervorming op, hoe luid je de installatie ook zet. Men heeft hierdoor de neiging om de muziek net zo luid te zetten als de ervaring in de concertzaal. Laatst had ik mijn schoonbroer op bezoek. Hij is hoornist in een groot internationaal vermaard symfonisch orkest. Hij heeft spontaan de muziek zo hard gezet als het klinkt van binnen in het orkest. Voor een leek niet te harden, doch ook dan geen enkele vervorming! Ook in de andere plaatsen van het huis hoor je de muziek kristalhelder. Het is net of er echt muziek wordt gespeeld. Het is onvoorstelbaar wat er uit die relatief kleine K100 boxen met maar twee luidsprekers komt en ik kan moeilijk bedenken hoe het nog beter kan....

Wim Joos, Drongen

Na je zeer waardevolle hulp bij het samenstellen en upgraden van mijn volledige installatie, was het eindelijk de beurt aan de luidsprekers.
Na jarenlang naar manshoge hifi-luidsprekers geluisterd te hebben besloot ik te kiezen voor muziek .

Sinds een paar weken heb ik mijn eigen K100's. Hoewel ik de K100 en de K50 al meermaals gehoord had tijdens de selectie van mijn andere apparatuur, overtreffen de K100's toch nog mijn verwachtingen. De muzikaliteit en neutraliteit waarmee alles  weergegeven wordt is werkelijk onovertroffen. De exacte plaatsing van de muziek in 3D grenst aan het ongeloofwaardige. Ik luister niet langer meer naar woofers en tweeters, maar naar instrumenten, zang,... muziek. Ik zou de K100 eerder zelf als een instrument bestempelen, niet als een luidspreker.
De K100, een instrument dat erin slaagt de emotie en muziek van de opname weer te geven. Een gave die maar weinig luidsprekers in zich hebben, ongeacht de prijsklasse.
De weergave is dermate precies dat je echt de timbres van de instrumenten kan waarnemen. Dit is de eerste maal dat ik dit ervaar bij een luidspreker. Dergelijke eigenschappen getuigen van wereldklasse. Wat mij betreft ligt de lat voor de concurrentie weer wat hoger.

Philippe Vandenbroek, Heverlee

"Als melomaan heb ik snel op het oordeel van Wim Vanderstraeten leren vertrouwen. Bij de LINKshop wordt niet alleen vanuit de techniek gedacht. Wim werkt naar een totaalconcept in dienst van een rijkere muzikale beleving. En dat binnen specifieke randvoorwaarden, zoals reeds voorhanden elementen in de keten, akoestiek van de ruimte en optimale prijs/kwaliteit verhouding. Voor mij heeft LINK de eindeloze, soms frustrerende omzwervingen in audioland op een prettige manier en tot volle tevredenheid tot een einde gebracht."

Jo Goossens, Bierbeek

“Sinds enkele jaren zit ik in dat boeiende proces van ‘leren luisteren’ en elke keer dat ik dacht dat ik nu wel het toppunt had gehoord, kwamen er weer nieuwe facetten in de muziek naar voren. De grootste kentering in dit proces was zeker de luisterervaringen en de gesprekken met Wim, zowel bij hem als bij mij thuis, wanneer we de LINK 100 in verschillende opstellingen hebben uitgetest in mijn eigen omgeving, met mijn eigen muziek en de andere componenten van mijn keten. De meerwaarde hiervan kan ik nu pas ten volle appreciëren, niet omdat ik nu zelf in staat ben veel kritischer te beluisteren maar omdat het me heeft toegelaten ‘echte muziek’ thuis ten volle te ontdekken.
Het moge duidelijk zijn, Wim ‘verkoopt’ niet zo maar, hij leert je vooral te luisteren. En dat is een genot dat niet te onderschatten valt.”

P.V. , Maastricht

Vanwege een beschadiging aan een P100 luidspreker kwam ik bij Wim Vanderstraeten terecht van de Linkshop. Niet alleen werd mijn probleem snel en vakkundig opgelost. Ik kon daar ook mijn eigen verhaal kwijt over mijn ervaringen met mijn audioapparatuur, waar ik eigenlijk niet zo tevreden over was. Ik kreeg daarop een heldere uitleg, hoe geluid werkt in een ruimte en wat er eventueel aan verbeterd zou kunnen worden.
Omdat het geen loze verkooppraat was maar in eerste instantie een inzichtelijk verhaal (waar kom je dat nog tegen?) heb ik daarop alsnog besloten om ook bij Link een nieuwe speler en versterker te bestellen. Het resultaat mag er nu zijn, ik luister nu eindelijk met meer aandacht en voldoening naar mijn cd-collectie, iets wat ik eigenlijk niet had durven dromen zo'n verandering.

J.V  Berg

Afgezien van het feit dat ik dankzij Wim en Link door de jaren heen een uitstekende muziekinstallatie heb kunnen samenstellen, is wellicht de belangrijkste merite van Link dat ik er heb leren luisteren … iets waar mijn moeder nooit in geslaagd is.

Wat de Link shop kenmerkt, is de naar verhouding enorme hoeveelheid tijd en inspanning die wordt besteed aan het uitzoeken wat de klant exact wil, en dat dan trachten te realiseren binnen het vooropgestelde budget. Dit bewijst vakmanschap, doorgedreven produktkennis opgebouwd door de jaren heen.
En daar eindigt het niet bij ; zelfs bij de opstelling en afstelling van de verschillende componenten bij je thuis krijg je deskundige hulp en advies.

Weinig mensen, en al zeker niet de jeugd die op MP3 of platgecompresseerde en gelimiteerde radio luistert naar op zich al overstuurd opgenomen opnames, hebben enig idee hoe muziek werkelijk klinkt. Een luistersessie bij een highend shop als Link is dan ook een openbaring. En een obsessie die je op den duur niet meer loslaat.