english translation

De LINK shop richt zich tot de échte muziekliefhebber, de melomaan die op zoek is naar een weergave van de muziek zoals hij of zij die bij live concerten ervaart en die twijfelend in het grote aanbod ronddwaalt.

Al te vaak creëert een hifiset een éigen geluid dat los staat van de realiteit en vormt de selectie van de benodigde componenten meer een hindernis dan een zegen om je geliefde muziek te beluisteren.
Eigenzinnig ,gedreven door passie en 38 jaar professionele kennis en ervaring als luidsprekerfabrikant presenteert Wim Vanderstraeten U een streng doorgevoerde selectie van componenten in alle prijsklasses .

lees
hier reacties van klanten

Hier kan U 100% rustig , in een stille omgeving die op een huiskamer gelijkt, naar muziek komen luisteren en, binnen je budget, een voorstel aangeboden krijgen.

Niet alleen is de inrichting van de shop totaal verschillend maar ook de
verkoopsfilosofie

Binnen het gigantische aanbod van hifi apparatuur en merken ga ik op zoek naar de juweeltjes. Een nederlands distributeur verweet me zelfs dat ik de krenten uit het brood haal (;-) = Ja natuurlijk ! was mijn antwoord

De werkwijze voor deze selectie gebeurt steeds onder dezelfde sterk gecontroleerde omstandigheden. In tegenstelling tot wat de consument denkt is duurder niet noodzakelijk beter .

Ik help een stop te zetten aan de eeuwige zoektocht van de muziekliefhebber .Dikwijls is die al jaren aan het kopen en verkopen en blijft ie doelloos geld spenderen zonder bevredigend resultaat

Naast de demonstratie krijgt de klant ook volledig advies over opstelling van de apparatuur, en optimalisatie van de akoestiek van de luisterruimte met als doel het maximum uit de aangeboden apparatuur te halen.

Het resultaat is een selectie van componenten die beantwoorden aan de norm van neutraliteit en dynamiek, sprankel en transparantie, die de muziekweergave vereist én met een fénomenale prijs/kwaliteit

Muziek is hier dé referentie !

Enkel op afspraak
1 klant per keer =100%aandacht

 info(at)link-audio.be / 0495/520831

maandag tem vrijdag  : 9-18 uur

Online bestellingen > info(at)link-audio.be of telefonisch

v