TheLinkShop

 
 

 

De LINK shop richt zich tot de échte muziekliefhebber, de melomaan die op zoek is naar een weergave van de muziek zoals hij of zij die bij live concerten ervaart en die twijfelend in het grote aanbod ronddwaalt.

Al te vaak creëert een hifiset een éigen geluid dat los staat van de realiteit en vormt de selectie van de benodigde componenten meer een hindernis dan een zegen.

Eigenzinnig en koppig maar gedreven door passie en 35 jaar professionele kennis en ervaring als luidsprekerfabrikant presenteert Wim Vanderstraeten U een streng doorgevoerde selectie van componenten in alle prijsklasses .

 

Prijs/kwaliteitverhouding wordt ten top gevoerd.

lees hier reacties van klanten

 

In reactie met de verplichte sluiting tgv Covid 19, ben ik opgestart met een online

webshop waar je bestellingen kan plaatsen die dan gratis aan huis worden geleverd.

 

https://link-audio.webhero.be/

 

Je kan me , tijdens de openingsuren, natuurlijk ook bereiken via chat of telefoon voor

 extra inlichtingen en bestellingen via email doorgeven info@link-audio.be

 

 

Op die manier kan U 100% rustig , in een stille omgeving die huiskamer gelijkt, naar muziek komen luisteren en , binnen uw budget, een voorstel aangeboden krijgen.

Niet alleen is de inrichting van de shop totaal verschillend maar ook de
verkoopsfilosofie


Naast het aanbod van de geselecteerde nieuwe apparatuur heb ik voor de liefhebbers een steeds wisselend aanbod van hoogwaardige
vintage apparatuur uit de Golden Age of Hifi.

Binnen het gigantische aanbod van hifi apparatuur en merken ga ik op zoek naar de juweeltjes. Een nederlands distributeur verweet me zelfs dat ik de krenten uit het brood haal (;-) = Ja natuurlijk ! was mijn antwoord .

De werkwijze voor deze selectie gebeurt steeds onder dezelfde sterk gecontroleerde omstandigheden. In tegenstelling tot wat de consument denkt is duurder niet noodzakelijk beter . In àlle prijsklasses kom ik "gedrochten" tegen , die muziek levenloos weergeven.

Ik help een stop te zetten aan de eeuwige zoektocht van de muziekliefhebber die dikwijls al jaren zijn spullen koopt en verkoopt en doelloos geld blijft spenderen zonder een écht goed resultaat te bereiken.

Naast de demonstratie krijgt de klant ook volledig advies over opstelling van de apparatuur, de inrichting ivm akoestiek van de luisterruimte met als doel het maximum uit de aangeboden apparatuur te halen.


Het resultaat is een selectie van componenten die beantwoorden aan de norm van neutraliteit en dynamiek, sprankel en transparantie die muziekweergave vereist én met een fénomenale prijs/kwaliteit verhouding. 

Muziek is hier dé referentie !